Sørg for at 2023 blir året du når målene dine , og hever businessen til et helt nytt nivå 

 

Søk på årets Mastermind så du kommer inn i rett ledernettverk og utvikler deg i lederrollen 

Søk nå

Dette får du i årets Mastermind:

Online kurs 

Månedlig online kurs i temaene selvutvikling og ledelse. Kursene gjennomfører du når det passer for deg. Mastermind starter kommende uke og varer ut juni 2023. I tillegg vil du få tilsendt verktøy som tar deg til målene dine og som du arbeider med mellom samlingene. 

Gruppecoaching 

Bli del av en ambisiøs gruppe ledere og gründere som over seks måneder mottar og gir hverandre ukentlig online gruppecoaching. Du vil kontinuerlig bli dratt opp, støttet og ledet i riktig retning. I tillegg får du bygge ditt nettverk og oppleve å være en del av en gruppe som ønsker å se hverandre heves, lykkes og som ønsker hverandre det aller beste. 

Felles samlinger

Møt ledere, gründere og ditt nettverk på fysiske konferanser i lekre profesjonelle omgivelser hvor du får rådgivning, coaching, sosialisering  og videreutvikling. Bygg ditt nettverk og opplev den herlige gruppedynamikken. Lunsj og materiell inngår på de fysiske samlingene. 

Prøv Mastermind i 14 dager 

Du får teste Mastermind i 14 dager og delta på de to første samlingene slik at du kan finne ut om dette er det rette programmet for deg. Skulle det av en grunn ikke passe får du pengene tilbake. 

Bonus video

Søk på Mastermind og motta bonus video med konkret guide som viser deg hvordan du kommer opp, hvordan du kan arbeide mot målene, og faktisk nå de i 2023.  

Som mennesker er vi i konstant utvikling. Vi står aldri stille. Å drive ledelse og business er en fantastisk måte å utvikle deg selv på. Du er summen av menneskene du omgir deg med. Bli med og utvikle deg sammen med likesinnede i årets mastermind. 

 

Ta 2023 til ditt maksimale potensial

Nå de resultatene du og din business alltid har drømt om! 

Søk på årets Mastermind